MASAJ

MASAJ SPORTIV

Masajul sportiv constă în aplicarea tehnicilor de masaj care ajută la extinderea muşchilor, îmbunătăţirea capacităţilor motorii ale articulaţiilor, sporirea circulaţiei sîngelui şi ameliorarea drenării limfei. Masajul sportiv este destinat în special persoanelor, care depun un efort fizic mai deosebit, el reîntoarce corpului flexibilitatea şi elasticitatea necesară.

 • 450 mdl – 55 minute
 • 550 mdl – 90 minute
 

 

MASAJUL ÎN PATRU MÎINI

Masajul la 4 mâini sau masajul tandem oferă relaxarea supremă. În timpul sedinței de masaj, creierul nu mai poate urmări mişcările sincrone ale celor 4 mâini şi abandonează cursa, evadând din realitate. Masajul acționează în plan fizic – îmbunătățind circulația sângelui și a limfei, relaxând musculatura. În plan mental, calmează și creează o stare de echilibru și liniște.

 • 550 mdl – 50 minute
 

 

MASAJ CU MIERE (Zona „BERMUDELOR”)

Permite obținerea rezultatelor excelente în cadrul programului anticelulitic.”

 • 380 mdl – 55 minute
 

MASAJ CU MIERE

Reprezintă о metodă extrem de eficientă de profilaxiea epuizării mintale şi fizice. Mierea, prin substanțele sale active din punct de vedere biologic, absoarbe toxinele şi contribuie la eliminarea lor rapidă din organism.”

 • 430 mdl – 55 minute
 

 

MASAJUL CAPULUI

Masaj capului întărește sistemul imunitar, ameliorează durerile de cap și diminuează starea de stres și anxietate.  Maistrul va prelucra cu o delicateţe deosebită gâtul, fruntea şi zona temporală, folosind tehnica de masaj şi de presare, pentru relaxarea muşchilor încordaţi, care provoacă cefalee şi dereglări de somn.”

 • 200 mdl – 20 minute
 

MASAJUL SPATELUI

Masajul spatelui ajută la diminuarea oboselii și elimină senzațiile de durere, de care deseori suferă oamenii, ce duc un mod de viață sedentar. Tratamentul dat regenerează ţesuturile deteriorate, sporește circulaţia sângelui şi a tonusului muşchilor profunzi şi superficiali deasupra şi între omoplaţi, în regiunea lombară, armonizează tonusul sistemului nervos.”

 • 230 mdl – 30 minute
 

 

1427142366_21433-massazh1

CHIROMASAJ (MASAJ SPANIOL)

O tehnică terapeutică de masaj, care include diverse metode clasice și orientale, și diferă de celelalte prin mai multă plasticitate. Chiromasajul stimulează circulația sanguină, îmbunătățește starea pielii, ajută la eliminarea tensiunilor și a stresului acumulat. El se realizează prin mişcări lente și „neteziri” lungi, ce produc un efect de tonifiere și relaxare.

 • 400 mdl – 55 minute
 • 530 mdl – 90 minute
 

 

MASAJ ANTICELULITIC

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid și vizibil, după un curs de ședințe efectuate intensiv. Ședințele de masaj anticelulitic combinate cu un stil alimentar corect și echilibrat, duc la eliminarea toxinelor din țesuturi redând pielii elasticitate.

 • 450 mdl – 55 minute
 

 

MASAJ GENERAL CLASSIC

Masajul general, reprezintă prelucrarea manuală a țesuturilor moi și a sistemului muscular, în vederea obținerii unor efecte terapeutice și de relaxare. Fiind un mijloc eficient de prevenire a bolilor, eliminarea rapidă a stresului și oboselii fizice, imbunătățirea circulației sanguine și a limfei.

 • 400 mdl – 55 minute
 • 530 mdl – 90 minute
 

 

MASAJUL PICIOARELOR

Îmbunătățește circulația sangvină și fluxul limfatic, previne umflarea și formarea varicelor pe picioare. De asemenea, procedura de masaj  elimină oboseala de dupa antrenament și reduce frecvența crampelor musculare.”

 • 200 mdl – 30 minute
 

MASAJUL LABELOR PICIOARELOR

Are un efect de stimulare nu doar asupra muşchilor piciorului.  El este benefic şi pentru întreg organism. În tălpi sunt localizate mii de terminaţii nervoase, care influenţează inmod reflex starea generală a persoanei.

 • 200 mdl – 30 minute
 

MASAJUL REGIUNII GULERULUI

Masajul regiunii gulerului elimină depunerile excesive de săruri, aderenţele în regiunea omoplaţilor, sporeşte flexibilitatea gâtului, a mâinilor şi a spatelui.”

 • 140 mdl – 20 minute
 

THAI MASAJ (MASAJ TAILANDEZ)

Este un masaj diferit de alte masaje tradiționale, include tehnici specifice precum întinderea (stretching), tehnici de compresie a mușchilor, mobilizare a articulațiilor și presopunctura. Senzațiile în timpul procedurii pot fi comparate cu exercițiile din yoga, dar fără efort. Nu se foloșeste ulei și se recomandă haine comode pentru executarea acesuia. În urma masajului veți fi relaxat si energizat în același timp. Senzația după poate fi comparată cu o recreere de trei zile la aer liber.

 • 600 mdl – 90 minute
 • 700 mdl – 120 minute
 

 

LOMI-LOMI (MASAJ HAWAIIAN)

Lomi Lomi este un masaj de vindecare unic și mai este numit „Mâini Iubitoare”. Tehnica lomi lomi presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor și se execută cu mișcări lungi și continue, fără întreruperi. Acest masaj are drept scop curățirea, învigorarea şi vindecarea. El se bazează pe concepțiile orientale tradiționale despre armonia corpului şi spiritului.

 • 550 mdl – 90 minute
 

 

MASAJ DE RELAXARE CU CIOCOLATĂ

Masajul cu ciocolată este terapia potrivită pentru persoanele stresate, dar şi pentru cele cu pielea deshidratată. Uleiul de ciocolată este bogat în minerale și vitamine, hidratează pielea redându-i elasticitate. Acest desert stimulează producerea de endorfine şi plăcerea hormonală. Este un masaj de relaxare totală, ce catifelează și hidratează pielea.

 • 430 mdl – 55 minute

MASAJ MODELATOR «Siluetă braziliană»

Această tehnică produce un efect puternic şi stabil, eliminând celulita şi depunerile excesive de grăsimi, precum și debarasarea de kilogramele nedorite. Masajul modelator este una din cele mai bune soluții de a scăpa de „coaja de portocală”, fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită.

 • 380 mdl – 40 minute

 

MASAJ CLASIC CU ULEIURI AROMATICE

Masajul de relaxare cu uleiuri aromatice revigorează, reduce stresul zilnic şi excitabilitatea sistemului nervos central. Acest tip de masaj este un remediu minunat împotriva insomniei şi stresului. Masajul cu aromaterapie contribuie la întărirea sistemului imunitar, iar pielea în urma acestuia rămîne satinată și parfumată delicat.

 • 430 mdl – 55 minute
 

MASAJ BALINEZ

Masajul Balinez este unic prin faptul ca reunește mai multe practici, precum terapia prin masaj, presopunctura, reflexologia și aromoterapia. Ritualul începe cu relaxarea picioarelor prin îmbăiere în apa cu petale de flori, prin care sunt detensionate tălpile prin masaj reflexogen. Masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă.

 • 550 mdl – 90 minute