TRATAMENTE CU CURENŢI ŞI MICROCURENŢI

Prețuri

DARSONVALIZAREA

Este un tratament cosmetologic fizioterapeutic, bazat pe utilizarea curentului alternativ cu impulsuri de frecvenţă şi tensiune înaltă, care pătrund în adâncimea pileii și stimulează metabolismul, respirația țesuturilor, normalizează activitatea sistemului nervos și regenerează țesutul deteriorat.

  • 15 minute – 80 lei
 

Mesolift Cocktail

Tratament intensiv anti-age, fiind creat pentru îmbunătățirea elasticității, fermității și reducerea ridurilor de mimică. După utilizare se observă o netezire imediată a tenului și reducerea densității, volumului și adâncimii ridurilor mimice, oferă rezultate vizibile de lifting.

  • 60 minute – 650 mdl

Pure Skin Cocktail

Recomandat pentru piele grasă și mixtă, sebum în exces, inflamații, tenuri iritate și acneice. După utilizare, se va observa reducerea stărilor inflamatorii, diminuarea activităților bacteriilor ce cauzează apariția acneei și reglarea cantității de sebum.Tratamentul îmbunătățește textura pielii, catifelează și conferă luminozitate.

  • 60 minute – 650 mdl

 

BRV HA LIFT – Biorevitalizant

Acidul hialuronic cu greutate moleculară medie (1500 kDa) produce o creștere constantă a hidratării cutanate.  El este total bio-compatibil, îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii pentru a obține o rejuvenare reală. Tratamentul dat stimulează sinteza de colagen, reduce sinteza de melanină și radicali liberi, ajută la hidratarea intensă a pielii și regenerarea acesteia. Recomandat pentru pielea cu semne pronunțate de îmbătrânire.

  • 60 minute – 800 mdl

 

Anti-aging Cocktail

Cocktail anti-îmbătrânire, conceput pentru a asigura o acțiune puternică anti-aging, o hidratare profundă și o nutriție bogată pentru tenul matur.  Recomandat pentru piele flască, lipsită de elasticitate, sensibilă, cu riduri vizibile. Tratamentul previne îmbătrânirea cutanată și dă un aspect tânăr și sănătos pielii.

  • 60 minute – 650 mdl

 

Hialuron – Biorevitalizant

Preparat pe bază de acid hialuronic, cu greutate moleculară mică (250-600 kDa), acesta având o excelentă acțiune  asupra îmbunătățirii hidratării, elasticității și microcirculației pielii, până la prevenirea proceselor de îmbătrânira a acesteia. Tratamentul se adresează pielii terne, ridate, afectate de stresul oxidativ. Cura cu acest produs asigură un efect de strălucire și de reîntinerire, precum și o hidratare instantă cu efect de durată.

  • 60 minute – 800 mdl

 

MICROSTIMULARE sau ELECTROSTIMULARE facială

Mai este numit Lifting facial nechirurgical, fiind soluția ideală celor care iși doresc un ten luminos, fără riduri, hidratat și sănătos. Acest tratament se realizează prin aplicarea micro-curenților pe suprafața pielii. E deosebit de eficient în tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dinspre sprâncene. Efectul de lifting se obține după un tratament consecvent de minim 10-12 ședințe.

  • 45 minute – 400 mdl
 

 

Electrostimularea zonelor problematice 

Este un program de slăbire, tonifiere și diminuare a celulitei pentru șolduri, coapse și abdomen, extrem de eficient pentru proaspetele mămici! Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, o ședință poate fi echivalată cu 6-8 ore de fitness fără întrerupere. Ea presupune impulsuri electrice care acționează asupra mușchilor, stimulându-i și făcându-i să lucreze. Efectele sunt vizibile după 3 ședințe, iar după o serie de 10-12 ședințe se poate vorbi de o scădere considerabilă în centimetri.

  • 30 minute – 400 mdl