BAIA TURCEASCĂ – HAMAM

Preturile și descrierea procedurilor

În baia turcească Hamam

PEELING «ORIENT»

Peelingul cu zahăr din trestie, miere şi ulei eteric de scorţişoară. Un remediu minunat pentru profilaxia bolilor specifice sezonului rece. Scorţişoara stimulează metabolismul, ameliorează circulaţia sangvină şi reduce celulita. De asemenea, scorţişoara înlătură aspectul palid al pielii.”

 • 280 mdl – 20 minute
 

PEELING HAWAII

Peeling cu zahăr din trestie, miere  şi ulei eteric de lămâie. Efectul plăcut de prospeţime oferă corpului Dvs. senzaţia de lejeritate, iar aroma de lămâie persistă şi vă aminteşte de clipele de relaxare. Acest peeling lasă pielea fină, netedă, mătăsoasă, proaspătă şi luminoasă. Se recomandă persoanelor cu piele sensibilă.”

 • 280 mdl – 20 minute
 

PEELINGUL CORPULUI CU CAFEA „MACCHIATO”     

Cafeaua, mierea și laptele au multe beneficii in ingrijirea corpului. Cafeaua curăță porii și îndepărtează celulele moarte, mierea catifelează și uniformizează pielea, iar laptele asigură hidratarea de care pielea are nevoie. Peelingul conferă o aromă deosebită pielii, îi redă finețea și o nuanţă uniformă.”

 • 280 mdl – 20 minute
 

PEELING CORPORAL CU CAFEA

Peeling-ul pe bază de cafea este cunoscut ca fiind un inamic al celulitei, întinerind vizibil pielea. De asemenea, acesta va îndepărta eficient celulele moarte de la suprafața pielii și o va hidrata intens, oferindu-i un aspect sănătos. Aroma de cafea energizează și reînvigorează corpul.

 • 280 mdl – 20 minute
 

PEELINGUL CORPULUI CU MĂNUȘA KESE

Un tratament excelent pentru curățarea profundă a pielii, executat cu miraculoasa mănușă  kese, realizată din lână de capră. Exfoliază excelent celulele moarte, ameliorează structura pielii şi îi redă un luciu sănătos. Pielea devine netedă și catifelată.”

 • 300 mdl – 20 minute
 

 

PEELING CORPORAL CU ”CHOCOLATE”

Un peeling cu o aromă delicioasă, ce conferă pielii elasticitate și catifelare. Ciocolata asigură un tratament 100% natural pentru piele, cu efecte puternice antiageing și anticelulitic datorită conținutului de cafeină și teobromină. Pielea își recapată strălucirea, rămânând netedă, moale și cu un parfum apetisant de ciocolată.

 • 280 mdl – 20 minute
 

 

MASAJ TURCESC CU SPUMĂ

Relaxează, ameliorează starea în cazul bolilor reumatice, a durerilor musculare, artrozei, osteocondrozei, precum și după efort fizic. Acest tip de masaj restabilește structura pielii şi creează un efect de revigorare și hidratare al acesteia.”

 • 250 mdl – 20 minute
 

PEELING CORPORAL CU MIERE ȘI SARE

Peelingul din miere şi sare curăță excelent pielea, ameliorează textura țesuturilor, o hidratează și hrănește cu minerale şi microelemente. Mierea are proprietăți antibacteriene și antivirale, ajută pielea să se regenereze, grație conținutului mare de antioxidanți. Pielea devine în mod vizibil fermă, reîntinerită și strălucitoare.

 • 280 mdl  – 20 minute
 

PEELING CU GRAPEFRUIT

Peeling corporal energizant pe bază de sare, miere și grapefruit, pentru remodelare corporală și atenuarea aspectului neplăcut al pielii creat de celulită și pierderea elasticității. Stimulează circulaţia sangvină, detoxifică, are efect anticelulitic, iar proprietăţile antioxidante ale grapefruitului ameliorează procesele de regenerare ale pielii.

 • 280 mdl – 20 minute
 

MASAJ TURCESC CU SPUMĂ ȘI PEELING CU MĂNUȘA KESE

Tratament spa în cele mai bune tradiții orientale, 2 în 1. Înainte de hamam se recomandă 15 minute în sauna umedă, pentru a deschide porii. Este un tratament complet de purificare, detoxifiere, hrănire și hidratare a epidermei, lăsând o piele mai frumoasă, mai luminoasă şi mai elastică. La final urmează un masaj relaxant cu uleiuri hidratante, combinând relaxarea cu curățarea profundă.

 • 450 mdl – 50 minute
 

 

PEELING  CU ZAHĂR DE TRESTIE  «NORD»

Peelingul cu miere şi ulei eteric de mentă. Efectul plăcut de răcoare oferă corpului Dvs. senzaţia de uşurinţă, iar aroma sublimă de mentă persistă şi vă aminteşte de clipele de relaxare. Un remediu minunat pentru relaxarea şi calmarea sistemului nervos, pentru înlăturarea stresului şi revigorării. „

 • 280 mdl – 20 minute